Назад

Признание и отлична оценка за БТПП във връзка с провеждането на Европейски парламент на предприятията в СофияБТПП получи писмо от ръководството на ЕВРОПАЛАТИ с благодарност за подготовката и провеждането на първото национално издание на Европейския парламент на предприятията, което се състоя в НДК - София на 11 и 12 юни т.г., в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Д-р Кристоф Лайтл, председател на Европалати, и Арналдо Абруцини, генерален секретар, от името на членовете на ЕВРОПАЛАТИ дават висока оценка на ангажираността и постигнатото от БТПП и нейния екип: “Още веднъж благодарим за участието и ангажираността на Вашата Палата в това мероприятие и се надяваме, че ще продължим да работим заедно, в рамките на  нашата мрежа и бизнес общността като цяло, за да постигнем една по-предприемаческа Европа.”

Припомняме, че за първи път Европейският парламент на предприятията се проведе извън Брюксел. Повече от 200 представители на бизнеса дискутираха важни въпроси, касаещи Eдинния европейски пазар, търговията и инвестициите, МСП и предприемачеството, човешкия фактор – умения, търсене и предлагане на работна ръка. Те дадоха своя вот по важни за бизнеса въпроси.


23.08.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад