Назад

Покана за участие в кръгла маса на тема: „Представяне пред инвеститори и стартъпи на иновативни проекти на изследователи от водещи институти от БАН”



Съветът по иновации при БТПП организира кръгла маса на тема „Представяне пред инвеститори и стартъпи на иновативни проекти на изследователи от водещи институти от БАН”. Събитието ще се проведе на 7 септември (петък) от 14:00 ч. в зала А на Палатата.

Сред поканените са представители на Съвета по иновации при БТПП, Съвета на браншовите организации при БТПП, Клуба на смесените палати при БТПП, както и други представители на малкия и средния бизнес извън браншовите организации членки на БТПП. Участие ще вземат представители на българската индустрия и на стартиращи предприятия, учени, изследователи и университетски преподаватели от областите на науката и на образованието от БАН, СА и университетите, както и представители и на медиите.

Заявяване на участие до 17:00 ч. на 6 септември на e-mail: eskenazi.kristina@gmail.com или на e-mail: innovationbcci@gmail.com.

 

Приложение: Програма за кръглата маса

 


22.08.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад