Назад

Българска бизнес делегация ще посети Израел през ноември тази годинаПредседателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с Камен Минков, търговски съветник на България в Тел Авив, Израел. Припомняме, че СТИВ Тел Авив, бе отличена от БТПП с трета награда в традиционната класация за най-успешни търговско-икономически служби на страната ни зад граница.

Основна тема на срещата бе подготвянето на бизнес посещение на български фирми в Израел. То е в продължение на визитата от 2017 г., осъществена от БТПП.

Във фокуса на тазгодишните срещи ще бъдат секторите: селско стопанство, хранително-вкусова промишленост, химическа промишленост.

Очаква се пътуването да се осъществи през ноември 2018 г. и да включва бизнес форум в Тел Авив, срещи между заинтересовани компании от двете страни, посещения в предприятия и бизнес организации.

БТПП ще предостави допълнителна информация за посещението. Заинтересованите за участие компании могат да заявят предварителен интерес на: тел.: 02 8117489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Справка за стокообмена България – Израел ТУК


30.07.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад