Назад

Среща с представители на албанска фирма



В Българската търговско-промишлена палата се проведе среща между Васил Тодоров, главен секретар на Палатата, и представители на албанската фирма Extra Tech. Повод за провеждането на срещата бе да се обсъдят възможностите за сътрудничество с български фирми в областта на търговията с компютърна техника втора употреба.

Тодоров запозна гостите си с дейността на Палатата и с базите данни, които фирмата може да ползва при своето проучване на българския пазар – търговския регистър на БТПП, информация за счетоводните отчети на водещи фирми, анализи и консултации и др. Той изрази готовността на БТПП да съдейства на албанската фирма за откриването на партньори на българския пазар.

Обсъдено бе още сътрудничеството между МСП от Албания и България в сферата на проектите, обученията, семинарите чрез Института за проучване и развитие „SME Albania”.

Българските фирми, които проявяват интерес за сътрудничество с албанската компания в областта на търговията или износа на компютърна техника и телевизори втора употреба за пазарите на Албания, Косово и Македония, могат да се свързват с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на e-mail: m.markova@bcci.bg.

 


20.07.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад