Назад

Бизнес делегацията на БТПП в Израел участва в официалното откриване на WATEC 2017

Програмата на посещението продължава със срещи във Федерацията на израелските търговски палати и Института по експорта

Бизнес делегацията на БТПП в Израел започна своята делова програма с участие в официалното откриване на изложението за водни технологии и мениджмънт „WATEC 2017”.

Изложението е насочено към компании и организации, работещи в областите: технологии за пречистване на вода, измервателни устройства, наблюдение на течове, управление на отпадъци, технологии за обезсоляване на вода, наблюдение замърсяването на въздуха, шумово замърсяване, разделяне и рециклиране на отпадъци, напоителни и водни системи, водна инфраструктура, интелигентно управление на вода, иновативни технологии и др.

Изложението бе посетено от делегации от 95 страни, сред които: Бразилия, Белгия, България, Чили, Китай, Колумбия, Коста Рика, Етиопия, Франция, Германия, Индия, Италия, Япония, Холандия, Мексико, Русия, Нигерия, Перу, Полша, Румъния, Южна Африка, Испания, Тайланд, Украйна, САЩ, както и от представители на ОИСР и Световната банка.

Програмата на нашата делегация продължава със срещи във Федерацията на израелските търговски палати и Института по експорта.

 


12.09.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад