Назад

Българска фирма намери нов партньор с помощта на EEN към БТПП



БТПП продължава да Ви информира за успелите български компании, които сключват международни партньорства чрез мрежата на Enterprise Europe Network. Българската компания Nexu Me ЕООД, специализирана в разработване на дигитални продукти и IT решения, намери нов партньор в лицето на полската фирма eLeader Sp. z o.o.

Nexu Me ЕООД е специализирана в концептуализация, дизайн, позициониране и разработване на мобилни решения създаващи стойност за потребители. Фирмата изгражда продуктите си, върху потребностите на клиентите си. Това може да се наблюдава по време на всеки етап: от изясняване на първоначалната идея, анализиране на изискванията, дизайн и развиване на софтуерни приложения до доставката, интегрирането и поддръжката на продуктите.

От началото на април 2018 г. Nexu Me ЕООД започва да развива Интерактивен детски учебен център. Учебният център ще включва разнообразни извънкласни дейности за деца в предучилищна възраст и ученици. Като компания, която търси нови бизнес партньори и  възможности за разширяване на предлаганите от тях услуги, Nexu Me ЕООД реши да потърси Enterprise Europe Network към БТПП. 

Чрез подкрепата на експертите от Българската търговско-промишлена палата и базата данни с оферти на EENфирмата осъществи контакт с няколко потенциални партньора. Това бе и първата стъпка към взаимноизгодното партньорство с компанията eLeader Sp. z o.o.,  един от водещите световни иноватори в бизнеса с мобилни софтуери.

Продуктът, който ще започнат да предлагат на българския пазар, е "eLeader Mobile Visit" - решение за компании със служители извън офиса (например продавачи, търговци,  специалисти по поддръжка на съоръжения, промоутъри и други). Мобилното приложение има превъзходен потребителски интерфейс, гъвкавост и функционалност на много системи (SFA, FFM, RSE, BPM, CRM, MWM), което ще повиши ефективността на служителите на терен и ще улесни вземането на решения от мениджърите. Nexu Me ЕООД ще може да осигурява бизнес анализ, управление на проекти, внедряване, конфигуриране, интеграция, поддръжка и обучение за използване на дигиталната платформа.

Ако и Вие търсите партньори за общ проект, бизнес или технологичен трансфер, не се колебайте да се свържете с Enterprise Europe Network.

Защото за Enterprise Europe Network е важен успеха на клиентите!

 


04.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад