Назад

Успешно премина посещението на делегация от регион Северен Рейн-Вестфалия, Германия

БТПП бе домакин на бизнес делегация от регион Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Делегацията беше организирана по линия на мрежата Enterprise Europe Network, функционираща към Палатата, и немската организация NRW.International Gmbh.

По време на тридневния си престой в България немските компании имаха възможността да се запознаят с инвестиционния климат и развитието в сферата на енергийната ефективност в страната, да посетят София Тех Парк и да получат повече информация за стартиращия бизнес у нас, да участват с щанд на изложението за Енергийна ефективност и Възобновяема енергия в Интер Експо Център. Делегацията посети и разгледа Индустриална зона София-Божурище, където бяха отлично посрещнати от „Национална компания индустриални зони“ ЕАД и имаха възможността да цялостно да разгледат една иновативна и високо технологична българска компания.

Фокус на посещението на немските компании бяха специално организираните двустранни бизнес срещи в сградата на БТПП. Общият брой на проведените срещи между немските и българските компании надвиши 50, като очакванията са един значителен процент от тях да прерасне в нови бизнес партньорства.

За да се запознати с възможностите и инициативите, в които може да се включите по линия на Enterprise Europe Network и БТПП, не пропускайте да следите сайтовете: http://een-bcci.com/ и http://www.bcci.bg/payment_bcci/.

За допълнителна информация:
Европейски Иновационен и информационен център към БТПП
Тел.: 02 / 81 17 505/-515/-525
E-mail: een@bcci.bg
Web: http://www.bcci.bg/
http://een.ec.europa.eu/


03.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад