Назад

Среща с новоназначения посланик на Република България в АзербайджанНовоназначеният посланик на Република България в Азербайджан Николай Янков посети през миналата седмица БТПП и се срещна с ръководството на Палатата. Председателят Цветан Симеонов обсъди с госта  външноикономическите отношения с азиатската страна и представи богатата икономическа информация, с която БТПП разполага и чрез която подпомага българските и чуждестранните компании в ежедневната им дейност.

Янков информира, че от скоро в Баку работи нов търговски съветник в Посолството – Илиян Костов. Той потвърди готовността на дипломатическата мисия да координира бизнес интересите от двете страни като предава информация за конкретни търговски и инвестиционни запитвания, бизнес посещения и участия в международни и двустранни бизнес събития.

При интерес за разширяване на сътрудничеството с партньори от Азербайджан можете да се свържете с: Дирекция Международно сътрудничество и международни организации, БТПП, тел.: 02 8117 489, е-mail: interdpt@bcci.bg.


03.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад