Назад

Конкурс «Русская Звезда» за рускоезичните собственици на имоти в България.



Награди и бизнес възможности - бъдете победители!
Конкурс «Русская Звезда» 2011
Официални партньори на I-ви Ежегоден Конкурс «Русская Звезда», организиран от Асоциация «Альоша» и списание «The Sea» и предвиден за български предприятия и фирми, ориентирани към стоки и услуги за рускоезични клиенти в България, станаха:
Българска туристическа камара
Българска хотелиерска и ресторантьорска организация
Българска търговско-промишлена палата
Национална камара за мода
Събитието се провежда и с поддръжката на Министерство на икономическото развитие, енергетиката и туризма - Дирекция  „Икономическа политика”, Търговското Представителство на Руската Федерация в България, Консулството на Руската Федерация във Варна, Община Бургас и Община Созопол.
Първите участници, амбицирани за победа и анонс пред широката рускоезична аудитория и потенциални клиенти в страната, са вече одобрени и оповестени на интернет сайта на конкурса (www.rus-star.info), в следните категории:
Уют (строителни фирми и проекти); Дом на моите мечти (агенции за имоти)
Иззида ЕООД - 16 години инвестиции и перфектно изпълнение на проекти, свързани с проектиране, строителство, ремонти, довършителни работи, обзавеждане, а също и покупко-продажба на недвижими имоти, европейски стандарти и качество!
Привлекателна и обаятелна (спа и уелнес хотели и центрове);
Helios Spa - с един от най-големите и модерни Спа центрове Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, уникален по своите възможности център за красота и възстановяване!
Райски кът (хотел)
Хотел ЗАМЪКА - широко отворени врати за всички гости-любители на слънцето и морето, желаещи да прекарат почивката си на южното Черноморие, в Царево!
Helios Spa Хотел - забележителен ваканционен комплекс в черноморския курорт Златни пясъци, с атрактивна архитектура, 197 двойни и фамилни стаи и апартаменти, зеленина и спокойствие сред градини, басейни, и фитнес зала!
От игла до конец (фирми за дамско облекло)
Модна Къща ТАНИ - бутикови официални вечерни тоалети и ежедневни спортно-елегантни дамски облекла, богат избор и неповторимост за гардероба на дамите, колекции от естествени материали, с перфектно качество и идеална линия!
Магазини Urban Wear - верига магазини за дамско облекло с широк спектър от модни решения според сезона, елегантност и изтънчен дизайн за съвремнната жена!
БГ комфорт (български марки мебели); Удобство и дизайн (мебелни магазини)
Мебелни магазини ХЕЛИОС - разнообразиве от хотелско и офис обзавеждане, мека мебел, предложения за хол, кухня и трапезария, детско-юношески и спални комплекти!

Заключителна коктейл-вечеря с церемония по връчване на наградите:
29 юли, хотел Приморец, град Бургас!
За победителите, партньорите на конкурса и медииите – вход свободен!
Предвижда се брифинг на победителите с бълграски и руски медии и представители на социалните мрежи. Събитието ще бъде отразено в августовския брой на списание «The Sea» с тираж от 25000 екземпляра.
Цялата информация за участниците, хода на Конкурса и победителите ще се разпространява на интернет сайта на конкурс «Русская Звезда» (www.rus-star.info), Асоциация «Альоша» (www.rus-bul.com) и списание «The Sea» (www.theseapress.com).
За контакти, допълнителна информация и заявки за участие в конкурса:
Е-mail: RuStar@seamediagroup.com, тел. +359 56 530512, моб. +359 884 435044

20.06.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад