Назад

SOFIA STARTUP EXPO

50% намаление от цената за щанд за партньори и членове на БТПП


Enterprise Europe Network към БТПП е партньор на първото в България изложение за стартиращи иновативни фирми Sofia Startup Expo 2018 (SSE), което ще се проведе в СОФИЯ ТЕХ ПАРК на 13 - 14 март 2018 г.  Мотото на събитието е „Дайте крила на своите идеи“.

Sofia Startup Expo 2018 е изложение за стартъпи и нови предприемачи, които ще покажат иновативни продукти, технологии и услуги за производството и ежедневието, свързани със създаването на удобство, ефективност и по-високо качество на живот на хората.

Като платформа за подпомагане на иновациите, SSE ще обхване всички компоненти, необходими за започване и поддържане на стартиращ иновативен бизнес. SSE съчетава изложба, която обхваща широка гама от технологии, модерни услуги и продукти в различни категории, с допълнително познание за IoT - интернет на нещата, интерактивни семинари и конференции.

Тук ще видите стартъп фирми, мениджмънта на водещите корпорации, инвеститори, държавни агенции, инкубатори, инвеститори, фондове за рисков капитал, банки, идеи на студенти и технологични компании от ЕС и региона. Амбицията на организаторите е SEE да се превърне в мястото за среща на създателите на технологиите, иновационните мениджъри и инвеститорите, които да изграждат партньорства и да оформят бъдещето.

 

Кои ще са изложителите?

SSE e търговско изложение за иноватори и предприемачи, което демонстрира нови продукти и услуги и подпомага внедряването и по-широкото им популяризиране. Оценен като най-голямата стартова експозиция в България, SSE създава по-добра платформа за изложителите и подкрепя постигането на желаните бизнес цели. Като събитие, което стимулира иновациите, стартиращите фирми и предприемачите не могат да си позволят да пропуснат участие. Целият бизнес, който ще присъства или ще посети изложението, ще улови новите технологични възможности и бъдещи тенденции, но също така успешно може да се превърне в модел за всички, които преследват мечтите си.

 

Експозиционна площ

Фирмите ще се представят на площ от над 1800 кв.м. Очакваме повече от 5000 посетители, които ще научат какви са тенденциите, какво предстои в света на технологиите и ще актуализират знанията си.

Пространството в зала „Джон Атанасов“, София Тех Парк ще бъде организирано и оформено като гара – Station F – защото SSE 2018 e мястото, което събира в една точка движещите се хора, тези, които тръгват за някъде или се прибират (у дома), пътешественици и хора с цел, задачи или мечти, преди да се отправят към своите дестинации. А е Station F, защото от „F“ тръгват идеите за Freedom, Founders, Founding, Fun, Fellow, които се обединяват в Sofia Startup

Expo 2018.

Пространството ще бъде разделено на три основни зони:

Share zone - изложбена зона за стартиращи иновативни компании и инвеститори. Това е мястото за среща на идеите с парите.

Create zone - креативната зона да предназначена за неправителствени организации, учебни заведения, сдружения на млади иноватори и др. Тя ще предлага възможност за представяне на идеи по интерактивен начин и създаване на преживявания - за и съвместно с посетителите.

Chill zone - посветена на опитване на вкусове. И място за работа и срещи.

 

Конференция

В рамките на Sofia Startup Expo ще се проведе еднодневна конференция на тема: „Перспективи пред стартъпите в България“ (13 март 2018 г., вторник, от 10.00 часа в зала Иновационен форум “Джон Атанасов” - София Тех Парк).

Sofia Startup Expo 2018 се организира от „Манира“ ЕООД – компания да стратегически комуникации, с партньорството на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

За повече информация, моля посетете сайта на изложението: sofiastartupexpo.eu

За контакт:

Teл: +359 889 546 506; Е-mail: mailto:office@sofiastartupexpo.eu – Жоро Сотиров.

или

Еnterprise Europe Network

Teл: +359 2 8117 515; Е-mail: een@bcci.bg – Христина Шотекова


19.02.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад