Назад

БТПП ви уведомява, че Webit. Festival Europe е водещото събитие на Българското Председателството на Съвета на ЕС

Само за членовете ни има и допълнителна 20% отстъпка – до 19 февруари


БТПП ви уведомява, че Webit. Festival Europe е водещото събитие на Българското Председателството на Съвета на Европейския съюз. Европейският комисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел председателства пленарните сесии на Webit и е патрон на Webit.Festival заедно с кмета на София Йорданка Фандъкова. 

Като партньори на Webit.Festival Europe 2018 бихме искали да споделим, че членовете на

Българска Търговска-Промишлена палата могат да се възползват от промоционален код, с който ще имате последна възможност да закупите билети за събитието на Super Early Bird на най-ниска цена - като само за членовете ни има и допълнителна 20% отстъпка.

След 19 февруари цените ще бъдат увеличени.

Пълна информация за билетите за Webit.Festival можете да откриете тук.

Освен това можете да ползвате и 20 % отстъпка от цените за изложители и да имате уникалната възможност да позиционирате компанията си сред лидерите на пазара и да се срещнете с потенциални клиенти и партньори от цяла Европа и региона, които ще бъдат в София за дните на фестивала.  При интерес, можете да пишете до : elina@eacad.eu

"Седмицата на цифровите технологии и иновациите в ЕС" е домакин на Webit.Festival Europe 2018 и официалното събитие на Европейската Комисия - Дигиталната Асамблея с тема re: Inventing Europe's Future (пре:Откриване на бъдещето на Европа).

"Седмицата на цифровите технологии и иновациите в ЕС" ще посрещне над 7000 участници от цял свят, включително 1500 водещи политици в Европа и извън нея (директорите на ЕС, еврокомисари, министри, кметове, евродепутати), 6000 световни лидери, глобални и европейски основатели и предприемачи, инвеститори, иноватори, учени и моделиращи дигиталната икономика, както и 200 от най-обещаващи новосъздадени компании в Европа.

Присъствието Ви на Webit.Festival ще Ви направи част от глобална общност на някои от най-влиятелните хора от 5 континента, които чертаят бъдещето на света.

Webit се присъедини към иницативата на Еврокомисар Мария Габриел “No woman – no panel”, подкрепяща жените в областта на технологиите, бизнеса и политиката. Сред вече потвърдилите участие тази година са дами от най-високо политическо ниво и представители на бизнес средите, както и носителката на Нобелова награда за мир – журналистката Тавакол Карман, Шарън Бъроу - Генерален секретар на Международната конфедерация на профсъюзите и десетки други. Темата за жените лидери в бизнеса ще бъде част на Пленарните сесии на Webit.

Целта на пленарните сесии, които се председателстват от Еврокомисар Мария Габриел ще бъде да се обсъдят възможностите за развитието на европейското общество и икономика чрез дигитални иновации.

В рамките на Webit ще се състоят над 10 паралелни конференции като повече за темите им може да видите ТУК.

Конференцията ще Ви срещне с хора като Жан-Филип Аумасън, Главен инженер, Kudelski Security, Шарън Бъроу, Генерален секретар на Международната конфедерация на профсъюзите, Юрай Вакулик, Главен изпълнителен директор, Aeromobil, Брайън Белендорф, Изпълнителен директор, Hyperledger, Пол Майзнър (Вицепрезидент на Амазон), Дейвид Шинг (Дигитален пророк в AOL), Марк Вал (изпълнителен директор и освновател на ARX), проф. Шафи Ахмед (съосновател на Virtual Medics & Medical Realities), Патрик Ван дер Смат (директор на лабораторията за проучване на изкуствен интелект, Volkswagen), Богомил Балкански, Вице Президент, Google, Гуидо Апенцелър,  Глобален Технически Директор на облачните услуги, VMware, Брайън Белендорф, Изпълнителен директор, Hyperledger и още над 200 лектора от цял свят. 

 


15.02.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад