Назад

19 декември - Ще се проведе 4-то издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на сп. Business Lady

Партньор на инициативата „Златно сърце” и тази година е БТПП


На 19 декември 2017 г. в хотел Маринела ще се проведе четвъртото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady – „Златно сърце”.

Партньор  на инициативата и тази година е БТПП. Председателят Цветан Симеонов ще връчи награда в подходяща категория за социална-отговорна кампания.

Целта на инициативата е да даде публично признание и да поощри усилията на бизнеса, неправителствения сектор, медиите и отделната личност, дали своя принос на обществото, участвайки в различни социални проекти.

Наградите „Златно сърце” се присъждат за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални инициативи в различни категории, сред които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Културни проекти; Корпоративен гражданин; Устойчиво развитие; Образование, обучение и развитие; Информационни кампании за превенция и устойчивост; Медиите и социалните каузи; Здравеопазване и здравни инициативи; НПО в действие; Цялостна социално отговорна политика и др. Награда „Златно сърце” може да получи всяка българска или международна институция, или отделна личност, социално ангажирана на територията на България.

По време на събитието ще се проведе благотворителна кампания за подкрепа развитието на талантливи български деца. Част от тях ще имат възможност да присъстват и да покажат потенциала и таланта си пред гостите. Проектът „Таланти в действие“ е част от дейността на сдружение „Успешни в България”, основано от дамите от Business Lady Club. Всички присъстващи ‹златни сърца› на церемонията ще могат да допринесат с дарение за реализацията на децата таланти. Повече информация за децата таланти можете да намерите тук: https://www.facebook.com/businesslady.eu/. 
Сред основни цели на сдружение „Успешни в България” е да работи активно за личностното и духовно развитие на българските деца и млади хора, като ги подпомага да развият своя потенциал и да се реализират успешно в България. Също така, да помага за професионалното ориентиране, за развитието на предприемаческия дух и начин на мислене у децата, да подпомага връзката и координацията между бизнеса и образованието.

На официалната церемония ще присъстват над 130 официални лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и различни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, медии, гости и приятели на списанието.

Водещи на събитието по традиция ще бъдат актьорът Явор Ралинов и актрисата и писателка Албена Ставрева. За доброто настроение на гостите ще се погрижат танцьорите Анджелина Кръстева и Матю Кръстев от Спортен клуб за спортни танци „София данс”, неколкократни шампиони на България и медалисти от балкански и европейски състезания.


Списание BusinessLady е единствено по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) –Business Lady Club, Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017), Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014, 2015, 2016), Годишни награди „Компания на годината” (2014, 2015, 2016), Благотворителен балза борба с рака на гърдата (2013, 2014), потребителската класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” (девет издания), Социални кампании, Диамантено парти и др.


18.12.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад