Назад

Н.Пр. Луиш Фераш, извънреден и пълномощен посланик на Португалия в София, получи почетна диплома от БТПП

По повод приключване на неговия мандат в нашата страна Цветан Симеонов отбеляза доброто сътрудничество между Посолството и Палатата


Н.Пр. Луиш Фераш, извънреден и пълномощен посланик на Португалия в София, получи почетна диплома от председателя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов по повод приключване на неговия мандат в нашата страна.

Цветан Симеонов отбеляза подкрепата, която Посолството оказва при размяна на бизнес и правителствени посещения, съдействието и насоките за създаването на Българо-португалската търговска камара през 2015 г., приноса за въвеждането на португалски език в обучението на студенти в няколко града в страната и други. В рамките на срещата бе обсъдена и най-голямата португалска инвестиция в България – закупуването на два завода за производство на стъклени изделия.

Симеонов изрази задоволството на Българската търговско-промишлена палата от дългогодишното си сътрудничество с Н.Пр. Луиш Фераш и напомни връчването на почетна статуетка Хермес и грамота за посланик на годината по време на годишните награди на БТПП през декември 2015 г.


12.12.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад