Назад

Председателят на БТПП Цветан Симеонов откри София десерт фест в изложбената зала в ЦУМ

Поради големия интерес от страна на посетители и изложители към сладките изкушения, изложението се провежда за втори път тази година

Фестивалът се организира от БТПП в дните от 24 до 26 ноември. По време на официалното откриване председателят на Палатата г-н Цветан Симеонов приветства тържествено всеки един от участници на изложението, запозна се със сладките изкушения, които са изложени по щандовете и пожела много бъдещи професионални успехи на всяка една от фирмите.

Цветан Симеонов бе придружен от посланиците:

Н. Пр. г-н А. С. Бабар ХАШМИ, Извънреден и пълномощен посланик на Пакистан;

Н. Пр. г-жа Латифа Беназза, Посослтво на Алжир;

Г-н Слиман БЕЛХАДДАД, Съветник по икономически въпроси – Алжир;

Н. Пр. г-жа Сри Астари РАСДЖИД, Извънреден и пълномощен посланик на Индонезия;

Н. Пр. г-н ШИН Бунам, Извънреден и пълномощен посланик на Република Корея;

Г-н Монсиф ШЕРКАУИ ЖАУАД, Пълномощен Министър – Посолство на Мароко,

Заместник - ръководител, (Икономически и политически въпроси);

Ева Поведано, Търговско-икономическо аташе на Испания.

Япония, г-жа Казуе Ватанабе - съпруга на посланика. Те имаха възможност да опитат от сладкишите, произведени от български и чуждестранни фирми.

Посетителите и гостите ще могат да се насладят на всякакви видове сладкарски изделия, напитки, плодове и ядки, диетични храни и още много други. Очакват Ви много изненади, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации. Участниците и организаторът са подготвили и много изненади, томболи с награди, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

БТПП подкрепя благотворителната дейност. На изложението и този път има специален щанд за подкрепа на кампанията за продължаване лечението на Бобчо. От там ще можете да си закупите сладкиши, плюшени играчки и други подаръчета, като по този начин дарявате надежда на Боби. Допълнителна информация за кампанията за Бобчо можете да видите във Фейсбук. През месец юли т.г.  беше направен първият курс на лечение на детето в клиника в Турция. След интервенциите състоянието на Бобчо е видимо по-добро и има значителен напредък, но е необходимо продължение на лечението!

В събота и неделя ще има и организиран детски кът за най-малките гости на изложението.


24.11.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад