Назад

В БТПП ще бъдат представени възможностите за участие в „Балкански базар" в Индия

Базарът е планиран за март 2018 г. , в градовете Делхи и Чандигар
Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Балканско-индийската бизнес асоциация (БИБА), организира  презентация на „Балкански базар – Индия”, която ще се състои на 22 ноември 2017 /сряда/ от 15.00 ч. в сградата на БТПП.

Базарът ще бъде през март 2018 г. в градовете Делхи и Чандигар и ще представи храни, напитки, включително вино и спиртни напитки, потребителски стоки, сирене, кашкавал, кисело мляко, пробиотик, козметика, текстилни изделия и др. от балканските страни. Специално за събитието ще бъдат договорени преференциални цени на самолетни билети за участниците, транспортиране на стоката с контейнерен превоз, осигуряване на три опции за участие – със самостоятелен щанд, на колективен щанд и чрез местен представител, който да продава стоките.

Очаква се реализираната по време на базара стока да покрие направените разходи за участието. Същественият резултат ще бъде установяване на контакти с индийски партньори и създаване на платформа за бъдещо сътрудничество. Потенциални участници са фирми от балканските страни – Албания, България, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия, Турция. Очаква се около 150 компании да се включат в събитието.

По време на презентацията участие ще вземат посланици и търговски съветници от посолствата на балканските страни в София, смесени палати, представители на бизнеса и медиите.

За заявяване на участие изпратете попълнена регистрационна форма на e-mail: m.markova@bcci.bg до 21 ноември. Участието е безплатно. Работен език: английски език.

За повече информация: БТПП, Дирекция “Международно сътрудничество и международни организации” - тел.: 02 8117 421, 8117 494.

 

20.11.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад