Назад

БТПП подготвя “Календар на панаирите и изложбите в България 2018”

Заинтересованите фирми могат да включат в изданието свои събития и реклами

БТПП подготвя “Календар на панаирите и изложбите в България 2018” - единствено реномирано издание-справочник  за панаирно-изложбените събития в страната. Заинтересованите фирми могат да включат свои събития и реклами.  

Календарът съдейства на българските и чуждестранни фирми при избора им на прояви, в които да участват и посетят и дава изчерпателна информация за всички панаири, изложби, салони, базари, фестивали и други прояви, провеждани в България, което отговаря на големия интерес и запитвания както от страната, така и от чужбина.

С включването си в “Календар на панаирите и изложбите в България 2018” ще достигнете до точната целева група от фирми с висока активност в тази област. Информацията, публикувана в Календара, е от първа необходимост при планиране участието на фирми в панаири и изложби, за корпорациите с международна дейност, за дейностите по планиране и поръчки, за организаторите на презентации и търговски мероприятия, туристически агенции, авиокомпании и др. по целия свят.

Календарът се разпространява в търговски палати в България и чужбина, дипломатически и търговски мисии, държавни институции, браншови съюзи; по време на панаири и изложби; бюрата за съдействие и развитие на търговията; консултантски и маркетингови фирми и др.; предоставя се при провеждането на български и чуждестранни бизнес делегации и международни форуми.

Информацията се публикува в съкратен вариант и в интернет сайт на Календара на страницата на БТПП на адрес: http://www.bcci.bg/fairs/calendar/

Заинтересованите фирми могат да се включат в Календара с реклама. Условията за участие можете да видите тук. Срок за подаване на заявки – 4 декември 2017год.

За допълнителна информация: БТПП – Център за фирмено обслужване, Отдел „Панаири и изложби”, e-mail: fairs13@bcci.bg;  или тел.: 02/8117 428.


20.11.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад