Назад

Цветан Симеонов: Такива кадри се търсят от бизнеса, защото за малки страни като България, знанието на чужди езици е начин за добро реализиране в живота

В БТПП се проведе тържествената церемония за връчване на международни сертификати на успешно представилите се ученици в изпитите на университета Кеймбридж и Пиърсън








В БТПП се проведе тържествената церемония за връчване на международни сертификати на успешно представилите се ученици в изпитите на университета Кеймбридж и Пиърсън.

Грамоти получиха и отлично представилите се на годишните изпити ученици на „Училища за Европа“.

Представителите на училището поздравиха всичките си възпитаници, покрили най-високите международни образователни стандарти.

Като председател на Палатата, аз се радвам, че сте положили труд, за да постигнете този добър резултат – благодарение на вашите усилия, добрите преподаватели и в много от случаите на настойчивите ви родители, днес имаме повод да се гордеем, че сте защитили бъдещата си професионална реализация. Това заяви Цветан Симеонов по време на тържествената церемония.

„Такива кадри като вас ще се търсят, защото за малки народи и страни като България, знанието на чужди езици е начин за добро реализиране в живота“, допълни той. В заключение председателят на БТПП подчерта „За мен е удоволствие да бъдем домакини на повече подобни мероприятия, на които присъстват такива интелигентни посетители на такава невръстна възраст“.


05.10.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад