Назад

29 септември - 8 октомври - Предстои есенно издание на изложението „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”

Всеки ден ще се тегли томбола с атрактивни награди, предоставени от изложителите




На 29 септември БТПП ще открие десетото издание на  търговското изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”  в Изложбена зала ЦУМ - София.

Над 40 фирми – производители и търговци, ще предложат различни български продукти: храни, напитки, козметика, облекло, обувки, чанти, детски артикули, бижутерия, стоки за бита и други.

75 % от участниците са малки фирми.

Потребителите ще могат да опитат истинския вкус на аронията в биологични сокове от пресни плодове, да тестват козметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa и различни растителни видове. 

Фирма от Пловдив ще предложи мъжки елегантни и спортни ризи и панталони. На изложението ще може да намерите и нови модели кожени, филцови и плетени шапки и аксесоари. И още много стоки на достъпни цени.

Всеки ден ще се тегли томбола с атрактивни награди, предоставени от изложителите. Вход: свободен.

Заповядайте от 29 септември до 8 октомври в ЦУМ!  Доверете се на българското!

За допълнителна информация: БТПП, Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване, Милен Моллов - мениджър на изложението, тел.: 02/ 989 72 40, Email: fairs1@bcci.bg, Web: http://www.bcci.bg/bulgarian/fairs.htmlhttps://www.facebook.com/DovereteSeNaBulgarskoto

 


28.09.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад