Назад

БТПП подготвя двустранен В2В форум с представители на руски компании в есенния период на 2017 г.

Председателят на УС на Българо-руската търговско-промишлена палата разговаря с Цветан Симеонов


В Българската търговско-промишлена палата се проведе среща между Цветан Симеонов, председател на УС на БТПП, г-н Георги Минчев, председател на УС на Българо-руската търговско-промишлена палата (БРТПП), и г-н Огнян Пачев, главен секретар на БРТПП.

Бяха обсъдени въпроси от двустранното икономическо сътрудничество между България и Русия, бизнес обстановката в региона, възможностите за насърчаване на инвестициите между двете страни, както и организирането на съвместни събития с цел засилване на бизнес сътрудничеството.

В тази връзка БТПП има удоволствието да уведоми, че подготвя двустранен В2В форум с представители на руски компании в есенния период на 2017 г., по договорености и в сътрудничество с Търговско-промишлената палата на Руската федерация и с подкрепата на БРТПП. Основни икономически сектори, които се очаква да бъдат представени от руската бизнес делегация, включват туризъм, фармацевтика, строителство, производство на мебели и лека промишленост.

За повече информация, фирми и предприемачи, проявяващи интерес към предстоящия българо-руски форум, могат да се свържат с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02/ 8117 497 (~494, ~421) и по е-мейл на v.velichkov@bcci.bg


28.07.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад