Назад

Българските презентации на Световния женски икономически форум в Индия очертаха потенциала за активизиране на двустранните бизнес контактиНа Световния женски икономически форум (7-13 май, 2017 г.)  в Ню Делхи, Индия, организиран от All Ladies League, инж. Радка Стаменова, член на Управителния съвет и Изпълнителния съвет на БТПП и председател на Българската асоциация на жените-предприемачи (БАЖП), направи презентация, представяйки дейността на жените-предприемачи в България, подкрепена от БТПП. Участващите индийски фирми проявиха интерес за сътрудничество с български фирми и за организиране на делегации от двете страни.

Презентацията на посланика на Република България в Индия Н.Пр. Петко Дойков запозна присъстващите с развитието на икономиката, културата и туризма в България и акцентира на възможностите за развитие на бизнес между двете страни и предизвика сериозен интерес към установяване на двустранни контакти.

По време на форума г-жа Радка Стаменова и д-р Харбийн Арора, председател на All Ladies League, обсъдиха възможността за провеждане на следващия Световен икономически форум по женско предприемачество в България през 2018 г. по време на Българското председателството на Съвета на ЕС. Идеята е събитието да се съчетае с традиционния форум по женско предприемачество, организиран от БАЖП с подкрепата и съдействието на БТПП и Министерство на икономиката.


16.05.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад