Назад

144 СУ „Народни будители“ удостои председателя и зам. – председателя на БТПП със званията „Почетен приятел на училището“

По случай 30 – годишнината на училището


В поздравителния адрес, изпратен от Палатата, по случай юбилея, пише още „Многобройните награди и отличия в областта на изкуството – музика, хореография и изобразително изкуство, както и наградите в спортните изяви на вашите ученици са доказателство за изключително високото ниво на образованието в училището“. 144 СУ „Народни будители“ с изучаване на изкуства – музика, изобразително изкуство и хореография, удостои председателя на БТПП Цветан Симеонов, зам. – председателя Георги Стоев и Маргарита Дамянова, директор  БТПП – ЦПОПКФО ЕООД, със званията „Почетен приятел на училището“, по случай 30 – годишнината на учебното заведение.

БТПП като представител на деловите среди ще продължи да подкрепя всички позитивни идеи и начинания за промени в образованието, за да са убедени младите хора, че България е привлекателно място за развитие на професионалната реализация. В този смисъл настояването на БТПП за въвеждането на повече часове по предприемачество, не би следвало да се пренася механично във всяко учебно заведение, а да бъде съобразено с профила на обучението и с обема знания в областта на предприемачеството, необходими за реализация в съответната професия.


11.05.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад