Назад

С изложението “ЗДРАВЕ И КРАСОТА С НАТУРАЛНИ И БИО ПРОДУКТИ” БТПП цели да насърчи българските производители









Най-важната ни задача с изложението “Здраве и красота с натурални и био продукти” е да насърчим българските производители на суровини за козметичната индустрия да продължават с обработката и дообработката им, а да не ги изнасят в необработен вид. Това заяви по време на откриването Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата /БТПП/, организатор на изложението в ЦУМ.

По време на изложение “Здраве и красота с натурални и био продукти от 26 до 29 април в изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София, ще бъдат представени фирми за здравословно хранене, натурална козметика, продукти и процедури за повече тонус и красота.

Екстракт от охлюв

По време на изложението ще се представят серия продукти, които са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

100% натурални български продукти

Фирма участник ще презентира  уникални пробиотични здравословни добавки , които спомагат за нормализирането на стомашно-чревната микрофлора и предпазване от развитието на патогенни и гнилостни микроорганизми в храносмилателния тракт; преодоляване на дисбиозите след антибиотико-терапия; облекчаване симптомите на менопаузата и постклимактериумния период при жените; протекция на имунната система. С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.

Ухание на лавандула, българско розово масло и жив сок от арония

Производители на лавандула ще предложат натурално етерично масло, лавандулова вода и спирт, масажно масло и лавандулов мед. Патентовани системи за повишаване на ефективността на розовото масло отвъд традиционните технологии се превръщат в продукти, които гарантират комплексна грижа за външната и вътрешната ни красота. Сокът от арония пък е с високо витаминозно съдържание и е не само освежаваща напитка, а пълноценна храна с доказани лечебни свойства.

Спа терапии

Фирма, предлагаща натуралните продукти и спа процедури, ще разкрие някои тайни за масажите и спа терапиите.

 

Където здравето е красота

Ще бъдат разгледани уреди, които са доказали своята ефективност не само на Земята, но и в Космоса. Един продукт – троен ефект: Фитнес, Масаж, Терапия. Вибрационната терапия помага за намаляване болките в гърба, стреса, кортизола от друга страна подобрява  кръвообращението, енергетиката и издръжливостта, метаболизма и др.

Естествен и ефикасен начин да пречистим въздуха в затворени помещения

Третирането на въздуха в затворени помещения е от жизненоважно значение за здравословния начин на живот на хора страдащи от астма и алергии, като по този начин предоставя по чиста и по-безопасна вътрешна околна среда за алергични хора. Как да унищожим въздушните алергии ще разберем само на изложение „Здраве и красота“

Загубим ли връзката с природата – губим всичко

Не трябва да забравяме, колко е важно каква храна консумираме. Оказва се, че избора е наш, за това сме поканили  специалисти, за да презентират технологията за направа на ръчен хляб с квас и здравословно кафе.

Ще бъде представена широка гама здравословни продукти, полезни храни и хранителни добавки, кремове, мехлеми, масла и емулсии  и други продукти на пчелна и билкова основа.

 


26.04.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад