Назад

БТПП е партньор на Национален икономически форум „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА”



На 20 април във Враца стартира Национален икономически форум под мотото „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА”.

Форумът ще продължи в още 19 общини на страната, по график в периода до 30 юни т.г. Организатор е списание „Бизнес Клуб”. БТПП е партньор на инициативата и активно съдейства за успешното провеждане на събитието. Мероприятието е под егидата на 20-те общини, включени във форума, и в него ще се включат експерти от министерства и институции.

Целта на инициативата е засилване на  взаимодействието между бизнеса, общините и съвместната работа на държавната администрация.

В рамките на форума ще бъде представена полезна информация за развитие на местния бизнес, състояние на регионите и възможности за развитие, услугите на БТПП и РТПП, дейността на Арбитражния съд при БТПП, връзката между наука, образование и бизнес, форми на финансиране, актуални европроекти, маркетинг и реклама.

Предвиден е панел, в който експерти ще разговарят с представители на местния бизнес, ще анализират пречките за развитието му и възможностите за подобряване на условията за бизнес.

След края на мероприятието ще бъде направена оценка на развитието на предприемачеството по региони и ще се изготвят предложения за подобряване на бизнес средата, зависещо от администрацията.


21.04.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад