Назад

19 април - Ще бъдат отличени постиженията на бизнеса в „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА’16”

БТПП е официален партньор на форума


На 19 април 2017 г. в хотел Хилтън ще се проведе трето издание на Годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”, инициирани от сп. Business Lady, сп. Bulgaria Business Review и Business Lady Club. БТПП е официален партньор на форума.

Наградите се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал, устойчиво развитие, иновативен мениджмънт, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, конкурентоспособност и иновации, успешен бизнес модел, корпоративна социална отговорност, добро пазарно позициониране и др. Подбраните категории тази година са ИНДУСТРИЯ, ПРОМИШЛЕНОСТ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА, ФИНАНСОВ СЕКТОР, ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ, ИКОНОМИКА И МЕНИДЖМЪНТ, МЕДИИ, ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС, ИТ СЕКТОР, ГРИЖА ЗА ОБЩЕСТВОТО.

Целта на наградите „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост.

За допълнителна информация, моля пишете на: ilieva@bgbusiness.com, bstefanova@businesslady.eu

 

------------------------------------------

Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – Business Lady Club, Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014, 2015, 2016), Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014, 2015, 2016), Годишни награди „Компания на годината” (2014, 2015) Благотворителен бал за борба с рака на гърдата (2013, 2014), Социални кампании, Диамантено парти и др. 


11.04.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад