Назад

Засилва се сътрудничеството с Индустриален и логистичен парк - Бургас



В БТПП се проведе среща между Васил Тодоров, главен секретар на БТПП, и Стамен Стамов, изпълнителен директор на „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД. 

Бяха обсъдени възможностите за сътрудничество между двете организации, както и интереса на бизнеса от региона към засилване на търговски връзки със страните от Далечния Изток. В тази връзка се очаква подписаният през декември 2010 г. меморандум за сътрудничество в областта на железопътния транспорт между българското Министерство на транспорта и Министерството на железниците на Китай да допринесе много за засилването на търговските връзки с китайската държава.

Тема на разговорите бяха още възможностите за участие на представители на Индустриалния парк в бизнес делегации в чужбина, организирането на двустранни бизнес форуми и съвместни инициативи.

„Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД е общинско-държавно дружество, което предлага индустриални терени, организирани в транспортен хъб, включващ близките Пристанище „Бургас“, Летище „Бургас“, товарна жп гара и връзка с Автомагистрала „Тракия“. Повече информация за дружеството може да бъде открита ТУК. При интерес за установяване на контакт с Индустриалния и логистичен парк – Бургас - телефон 056/ 820 358, ­е-мейл на contact@industrialpark-burgas.bg

 


12.04.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад