Назад

Цветан Симеонов връчи официално удостоверенията на БИБА за членство в БТПП

Представители на дипломатическия корпус и бизнеса взеха участие в представянето на новоучредената Балканско-индийска бизнес асоциация

В БТПП бе официално представена новоучредената Балканско-индийска бизнес асоциация (БИБА). Председателят на Асоциацията г-н Красимир Ангелов приветства присъстващите и подчерта, че дейността на БИБА е насочена към развитие на балканско-индийското сътрудничество и подпомагане, насърчаване и защитаване на интересите на членовете им.

Г-н Симеонов връчи официално удостоверенията на БИБА за членство в БТПП  и сподели, че се забелязва потенциал и интерес за сътрудничество с Балканския регион. Ако страните от Балканите убединят усилията си, постигнатите резултати ще са значително повече. Пример за това са Балканският международен винен конкурс и фестивал, Асоциацията на Балканските плати и др. инициативи, осъществени с подкрепата на БТПП.

Г-н П. Субхаш НАИР, временно управляващ посолството на Република Индия в България и г-н НИРАДЖ КУМАР – заместник-председател на БИБА, представители на дипломатическия корпус и бизнеса взеха участие в представянето на Асоциацията. 


18.04.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад