Назад

17 и 18 май, Виена - Двустранни срещи за бизнес сътрудничество в рамките на FUTURE OF BUILDING 2017

Краен срок за регистрация: 28 април 2017 г.


Enterprise Europe Network към БТПП и Австрийската федерална стопанска камара организират двустранни срещи за бизнес сътрудничество (b2b) в рамките на конференцията FUTURE OF BUILDING на 17 и 18 май във Виена, Австрия.
 

Споделете вашите решения, услуги и продукти с международни партньори!

Конференцията и двустранните срещи за бизнес сътрудничество FUTURE OF BUILDING ще Ви дадат нова перспектива за последните тенденции в сектора на строителството и инфраструктурата.

Компании и организации от близо 40 страни ще научат повече за иновативните решения в строителството, устойчивото реновиране и висококачествените сгради в Австрия. Участниците ще имат възможност да се запознаят с най-новите технологии, да споделят идеите си за проекти и да намерят партньори за сътрудничество.

Основни сектори:

  • Инженерни услуги и планиране/архитектурни и строителни услуги
  • Строителство/ Възможности за подизпълнение
  • Строителни материали и компоненти
  • Технологии за възобновяеми източници на енергия, климатизация и отопление
  • Бизнес агенции/клъстери и асоциации

Програма на събитието

През втория ден са предвидени обиколки на обекти, които са примери за иновативно и устойчиво строителство. Повече информация за туровете ще намерите ТУК, както и в програмата.

Участието е безплатно, като разходите за път и настаняване са за сметка на участниците. Моля, отбележете, че при извършване на регистрация и неявяване по време на събитието, организаторите от Австрия предвиждат неустойка в размер на 125 евро (без ДДС). До 15 май бихте могли да анулирате своята регистрация, без да дължите тази сума.

Краен срок за регистрация: 28 април 2017 г.  Регистрацията за събитието е задължителна се извършва през следния линк: https://www.b2match.eu/building2017

За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с: Европейски информационен и иновационен център, БТПП, тел.: 02 8117 505, Имейл: een@bcci.bg


12.04.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад