Назад

4 – 7 април - Българска бизнес делегация ще посети Ливан

Изложението представя новостите в хранително – вкусовата промишленост, кетъринг услугите, оборудване и др.


Мохамад Сакър, председател на Българо-ливанския бизнес съвет (БЛБС) при БТПП, се срещна с председателя на Палатата Цветан Симеонов. По време на разговора бе дискутирано провеждането на предстоящото изложение HORECA – www.horecashow.com, което ще се състои в Бейрут в периода 4 – 7 .04.2017г. Изложението представя новостите в хранително – вкусовата промишленост, кетъринг услугите, оборудване и др.

По този повод БТПП и БЛБС ще организират тази година бизнес делегация до Бейрут, Ливан. Целта на посещението е изложението HORECA, както и провеждане на двустранен Ливано – български бизнес форум, съпроводен с индивидуални бизнес срещи, в тясното сътрудничество с партньорите на БТПП от Търговско-промишлената и земеделска палата (ТПЗП) на Бейрут и Планината Ливан. Съдействие при организиране на посещението ще окажат и дипломатическите мисии - съответно в София и Ливан.

Фирмите, които имат интерес да участва в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на електронна поща: irelations@bcci.bg както и да заплатят таксата за участие в срок до 17 март /петък/ 2017г.

Условия за участие може да видите ТУК.

 

 

 

 

БТПП след съгласуване с ливанските партньорите допълнително ще информира свойте членове и заинтересованите български компании за предварителната програма на цялото посещение.


За повече информация относно бизнес делегацията, организирана от БТПП, моля да се обръщате към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП на телефони: 8117 421 или 8117 494.


08.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад