Назад

15 юни 2017 г. – Предстои Българо – канадски бизнес форум „Защо Канада?“



Десислава Иванова, главен мениджър на Националната бизнес мрежа, Алекс Нестор, вицепрезидент на Канадско-българската бизнес мрежа и Цветан Симеонов, председател на БТПП, обсъдиха предстоящо съвместно събитие: Българо – канадски бизнес форум „Защо Канада?“.

Форумът ще се проведе на 15 юни 2017 г. в София Хотел Балкан и ще предостави информация относно търговските взаимоотношения между България и Канада, споразумението СЕТА, бизнес средата в Канада, администрация и данъчна система, възможности за българските фирми на канадския пазар и конкретни условия за износ на стоки и услуги към Канада. След мероприятието ще има възможност за двустранни срещи с фирми от Канада.

Организаторите на събитието предоставят възможност на фирми да се възползват от мероприятието за своите маркетингови цели. В приложение ще откриете предлаганите спонсорски пакети ТУК.

БТПП ще информира допълнително за програма на събитието.

За информация и заявяване на интерес за участие: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на e-mail: m.markova@bcci.bg или тел. 02 8117 494, 8117 421 или Национална Бизнес Мрежа

e-mail: office@nbn-bg.com

тел.: 02 4 23 23 91 


08.03.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад