Назад

БТПП е съорганизатор на първото издание на Dentsu Digital Camp

50% намаление от таксата за членове на БТПП


Enterprise Europe Network към БТПП е партньор на първото събитие в рекламната индустрия в България , което ще привлече над 600 лидери, експерти в сферата на комуникациите и маркетинга, собственици на иновативни медии и други.

Dentsu Digital Camp е платформа, която Ви позволява да откриете нови решения, да споделите опит и вдъхновение. Създадена е с цел да стимулира развитието на партньорства между бизнеса, креативните хора, експертите по комуникационни технологии и медиите. Първият дигитален кемп е единственото събитие, което комбинира теми като дигитална реклама, нови медийни модели, иновации, тенденции  в поведението на потребителите, корпоративна социална отговорност. В конференцията ще участват световно известни лектори като Кей Шимада, глобален директор по иновации и бизнес развитие в Dentsu Inc. и една от най-изявените фигури в азиатско-тихоокеанския медиен елит – Джейн-Лин Баден, главен изпълнителен директор на компанията за дигитален криейтив Isobar за Азиатско-тихоокеанския регион и Китай. Ще участват изпълнителни директори и маркетинг специалисти от Netinfo, L’Orela, 7Talents и други.

Участниците ще могат да посетят както конференцията, така и изложбеното пространство за иновативни брандове и компании. Не пропускайте  възможността за нетуъркинг на най-високо ниво, обмен на добри практики и вдъхновение. Събитието ще се проведе на 16 февруари от 10:00 часа в Sofia Event Center.

За регистрация и достъп до програмата тук.


13.02.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад