Назад

22 ноември: Заключителна конференция по проект „Корпоративна социална отговорност за всеки“



БТПП кани заинтересовани фирми да участват в Заключителна конференция по проект „Корпоративна социална отговорност за всеки“. Събитието ще се проведе в зала „София“ на Гранд хотел София на 22 ноември (вторник) 2016 г.  от 10  часа.

„Корпоративна социална отговорност за всеки“ е партньорски проект, финансиран от Европейската комисия, който се реализира от Турската конфедерация на работодателските асоциации (TİSK) в сътрудничество с работодателски организации от Югоизточна Европа и Международната организация на работодателите (IOE). Цел на проекта е популяризирането на социалната дейност и ангажирането с обществено полезни практики от страна на бизнеса. Координатор по изпълнението на проекта за България е БТПП, в качеството си на председател на Асоциацията на организациите на българските работодатели.

При интерес за участие в Заключителната конференция, моля в срок до 21 ноември (понеделник) да изпратите попълнена регистрационна форма на и-мейл: v.velichkov@bcci.bg  или факс: 02/ 987 32 09. Участието е безплатно, работен език - български.

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, тел.: 02/8117 497 (~421, ~489) или е-мейл v.velichkov@bcci.bg  и irelations@bcci.bg

Приложение: Регистрационна форма и проекто-програма


18.11.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад