Назад

БТПП се присъедини към Европейската седмица за здравословни работни места за хора от всички възрасти

Заместник-председателят на БТПП Георги Стоев участва по покaна на Европейската агенция за здравословни и безопасни условия на труд (EU-OSHA) в мероприятията на Агенцията, организирани по повод „Европейската седмица за здраве и безопасност на работното място 2016 г.“

Събитията се провеждат в периода от 24 до 28 октомври и са ключова част от „Кампанията за здравословни работни места за хора от всички възрасти“. Практически ресурси, включващи многоезично интерактивно електронно ръководство и информационни листовки, предоставят насоки и подкрепа на дружествата и организациите в техните усилия.

Националните фокусни точки на EU-OSHA, официалните партньори на кампанията са планирали интересни прояви и дейности през цялата седмица. Чрез стотици събития организирани в страните-членки на Европейския съюз през седмицата, Европейската агенция за здравословни и безопасни условия на труд (EU-OSHA) и мрежата й от партньори подчертават важността на здравословните и безопасни условия на труд през целия работен живот. 


27.10.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад