Назад

БТПП присъства на дискусионен форум, организиран от Американска търговска камара в България: ” Президентски избори в САЩ 2016: Поглед от София”

Председателят на БТПП Цветан Симеонов присъства на дискусионен форум, организиран от Американска търговска камара в България: ” Президентски избори в САЩ 2016: Поглед от София”.

Събитието проследи диспута между двамата опоненти Хилъри Клинтън, номинирана от Демократическата партия и Донълд Тръмп, номиниран от Републиканската партия. За БТПП представляват особен интерес предложенията им в областта на икономическата политика в САЩ като водещата икономика в света.

Изявени политически анализатори, американски граждани, пребиваващи в България, и журналисти споделиха вижданията си и дебатираха върху предизборните платформи на двамата кандидати.

Сред разглежданите теми по време на разговорите бяха : „Какво да очакват американските граждани от президентските избори в САЩ през 2016“? и „Какво означават президентските избори в САЩ за България, Европа и света“?


26.10.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад