Назад

Покана за Българо–замбийски бизнес форум



Българската търговско-промишлена палата организира Българо–замбийски бизнес форум, със съдействието на Посолството на Република Замбия в Париж, акредитирано и за България. Събитието ще се проведе на 31 октомври 2016 г. от 09:30 ч.  в БТПП.

Експерти от Посолството на Замбия ще представят инвестиционния климат и възможностите за правене на бизнес със Замбия.

При интерес за участие във форума, моля до 28 октомври изпратете попълнена регистрационна форма на и-мейл irelations@bcci.bg или на факс: 02/987 32 09.

Работен език на форума - английски.

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП, тел.: 02/8117 421 или 02/8117 497.

---------------
Въпреки че по-голямата част от населението на африканската република е заето в земеделието, най-голяма част от БВП на Замбия заема рудодобивът, като основните суровини са мед и кобалт. Енергетиката също е развит отрасъл, като над 90% от електричеството се произвежда от водноелектрически централи - изграждането им е свързано със силно развит строителен сектор в страната.

Предимства за развитието на бизнес със Замбия са нулеви мита при вноса на машини и оборудване в селскостопанския сектор. Страната разполага с около 42 млн. хектара обработваема земя. Основни натурални култури, произвеждани и изнасяни от Замбия са: царевица, манго, банани, портокали, ананас и др.


25.10.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад