Назад

БТПП организира Беларуско-български бизнес форум в гр. Минск

Посещението се организира съвместно с Търговско-промишлената палата на Беларус


Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира за организиране на бизнес делегация до гр. Минск, Беларус в периода 1-4 ноември 2016г. и провеждането на Беларуско-български бизнес форум. Посещението се организира съвместно с Търговско-промишлената палата на Беларус.

БТПП припомня, че по време на събитие във Виена председателят Цветан Симеонов разговаря с председателя на Търговско-промишлената палата на Беларус Владимир Улахович, като получи уверения от негова страна за пълно съдействие относно провеждането на форума в Минск.

Секторите, свързани с двустранно икономическо сътрудничество между България и Беларус включват: машиностроене, нефт и газ, производство на трактори. От беларуска страна бизнесът проявява интерес към: тежката промишленост ( износ на автобуси и тролейбуси за градския транспорт, резервни части и др.), лека промишленост ( износ на текстил и платове, внос на материали за производството на обувки, дрехи, и аксесоари); селско-стопанство и хранително-вкусова промишленост (внос/износ на зеленчуци, плодове, месо, алкохол, зехтин и др.)

Фирмите, които имат интерес да участват в състава на бизнес делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма и копие от международен паспорт на електронна поща: irelations@bcci.bg, както и да заплатят таксата за участие в срок до 30 септември /петък/ 2016 г.

За повече информация относно бизнес делегацията, организирана от БТПП, моля да се обръщате към дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП на телефони: 02 8117 494 и 02 8117 421.

Приложения:

Регистрационна карта

Предварителна програма на посещението

Писмо покана


15.09.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад