Назад

Активизиране на търговско-икономическите отношения България-Канада



Матей Недков, председател на Канадско-българската бизнес мрежа (КББМ), Михаил Робев – зам.– председател на КББМ и Алекс Нестор, зам.–председател на Американската търговска камара в България обсъдиха развитието на търговско-икономическите отношения между България и Канада.

Канадско-българската бизнес мрежа e създадена през 2014 г. със седалище гр. Торонто, Канада, като основната й цел е да промотира и улеснява развитието на търговско-икономическите отношения между България и Канада. За повече информация: http://www.canadabulgaria.com

Цветан Симеонов представи дейността на БТПП и услугите, които Палатата предлага в полза на бизнеса, мрежата от 28-те регионални палати и възможностите за сътрудничество на регионално ниво, както и международните участия на БТПП.

По време на срещата бе дискутиран двустранния стокообмен между България и Канада и бе изразена неудовлетвореността от неизползвания потенциал в двустранните отношения.

Договорено бе БТПП и КББМ да разпространяват безплатно по своите информационни канали запитвания от членове на двете организации.

Фирмите, които проявяват интерес към канадския пазар, могат да се свързват с Българо – кандаската бизнес мрежа на тел.: 416 223 4394 или e-mail: matey@nedcorpinc.com; michail.robev@gmail.com

Или с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, БТПП на e-mail: m.markova@bcci.bg


12.05.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад