Назад

Кръгла маса на тема: „Примери за успешни иновации в изследователските университети в Република България: Софийски университет „Св.Климент Охридски”, Технически университет-София и ХимикоТехнологичен и Металургичен Университет, гр. София”



Съветът по иновации и развитие на технологиите (СИРТ) при БТПП организира на 13.05.2016 г. кръгла маса на тема: „Примери за успешни иновации в изследователските университети в Република България: Софийски университет „Св.Климент Охридски”, Технически университет-София и ХимикоТехнологичен и Металургичен Университет, гр. София”. Събитието ще се проведе на 13 май 2016 г. - петък от 9,30 ч. в Конферентна зала А - ет. 1, в сградата на Палатата на ул. “Искър”№ 9. Начало на регистрацията – 9,00 ч.
 
По време на кръглата маса преподаватели на посочените университети ще презентират примери за добри практики в областта на иновациите. 
 
Поканени са представители на СИРТ при БТПП, СБО при БТПП, на малкия и средния бизнес от Браншовите организации – членки на БТПП, на науката, образованието и на медиите.  
 
Съветът по иновации и развитие на технологиите при БТПП очаква до 12 ч. на 12.05.2016 г. заявяване на участие в кръглата маса на тел.: 0877 163 583 и e-mail: yulian.petkov@inovacii.eu 
 
Програма за кръглата маса: ТУК
 

04.05.2016 г.
Назад