Назад

Връчиха Годишните награди на списание BUSINESS LADY





За пета поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Организаторите бяха подбрали 18 категории от обществения живот, бизнеса и администрацията.
 
Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе сред специалните гости на събитието. Той връчи награда на арх. Весела Мирянова, изпълнителен директор на „Артекс инженеринг” АД в сектор СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА и на Мила Маречкова за успешно управление и премиум позициониране на компания в индустрията в категория ИНДУСТРИЯ (подкатегория ТЮТЮНЕВА ИНДУСТРИЯ). 
 
Признание за цялостен принос в развитието на българската икономика и женското предприемачество в категория АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ получи Даниела Везиева, Заместник-министър на икономиката. Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова бе отличена за цялостен принос в общинското управление в категория ОБЩИНСКО УПРАВЛЕНИЕ. 
Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители получи награда за принос за развитието на образованието в България в категория ОБРАЗОВАНИЕ. Директор „Човешки ресурси” на „Девня цимент” и „Вулкан цимент” Мая Атанасова бе отличена в категория ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ за иновативност и ефективност в управлението, стимулирането и адаптирането на човешкия ресурс. Д-р Петя Стратиева, Генерален мениджър Санофи Пастьор България, грабна приза за цялостен принос във фармацевтичния сектор и грижа за обществото в категория ФАРМАЦИЯ. 
 
Изпълнителния директор на "МЕТРОРЕКЛАМА" Зарина Генчева бе отличена в РЕКЛАМЕН БРАНШ (подкатегория ВЪНШНА РЕКЛАМА) за ефективно управление и иновации в областта на външната реклама. Соня Желева, управител на езиков и изпитен център „Алианс” спечели награди за ефективен мениджмънт, иновации и успешно развитие на образователна институция в категория ЕЗИКОВО ОБРАЗОВАНИЕ. В БАНКОВИЯ СЕКТОР отличието бе връчено на Доротея Николова, член на УС и изпълнителен директор на Банка ДСК. Илияна Търнина, вицепрезидент Операции и управител Paysafe България получи награда за инвестиции в човешки капитал в категория ФИНАНСИ. А Гена Събева, собственик на франчайз веригата ВИТ - Борсата за матраци, бе отличена в категория ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО за ефективно управление на франчайз бизнес модел. 
 
Директор на Дирекция “БНТ Свят и региони” Екатерина Генова получи награда за възраждане на българския фолклор и традиции сред българското общество в сектор МЕДИИ с инициираното от нея танцовото фолклорно шоу „Надиграй ме на неделното хоро“. Доника Ризова, ПР на Медийна група BULAGRIA ON AIR бе отличена за популяризирането на благотворителни кампании и социални проекти. В категория НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ бяха връчени две награди, едната - на Мария Кръстева, председател на Business Lady Club за цялостен принос за развитието на клуба, втората - Виктория Георгиева, член на УС на фондация “Майки за донорството”, която бе наградена за принос в подкрепа на донорството на репродуктивен материал. Приз в сектор КУЛТУРА получи– Вера Киркова-Жекова, преводач на художествена литература, преподавател по португалски език и култура в СУ "Св. Климент Охридски". Тя грабна приз за цялостен принос за литературното и културно обогатяване на обществото, а Стела Даскалова - писател, социален педагог и семеен консултант бе наградена за принос за развитие на съвременното българско семейство. 
 
Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.
 
*Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – Business Lady Club, Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014, 2015), Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014, 2015), Годишни награди „Компания на годината” (2014, 2015), Благотворителен бал за борба с рака на гърдата (2013, 2014), Социални кампании, Диамантено парти и др.   

11.05.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад