Назад

Браншова организация за текстил и облекло отбеляза 10 години от създаването си

Браншова организация за текстил и облекло (БОТО) отбеляза 10-годишнината от създаването си с тържествена сесия.

Сред официалните гости на събитието бяха Георги Пирински, член на Европейския парламент, Мая Манолова, Омбудсман на България, Цветан Симеонов, председател на БТПП, Гълъб Донев, зам.-министър на МТСП, Никола Стоянов, зам.-изпълнителен директор на ИАНМСП.

Община Кюстендил бе домакин на събитието в лицето на Иван Андонов, председател на Общинския съвет. Юбилеят бе уважен и от Силвия Велкова - зам.-областен управител на Кюстендил.

Юбилейното събрание бе открито от Володя Стоянов, член на Председателския съвет на БОТО, който заяви, че пълната зала показва,  че организацията върви в правилната посока и че с общи усилия могат да бъдат утвърдени позициите на бранш „Текстил и облекло“ като икономически силен отрасъл в страната, каквато е и мисията на сдружението.

Изпълнителният директор на Браншовата организация Йордан Беловодски запозна присъстващите с дейността на организацията и направи кратък обзор на състоянието, проблемите и перспективите за развитие на фирмите от сектора.

В рамките на събитието Цветан Симеонов връчи на Илия Петров, член на Председателския съвет на БОТО, Плакет и Грамота по повод 10-годишния юбилей на Браншовата организация като израз на активното сътрудничество между двете организации.

Браншовата организация за текстил и облекло е пряк член на Българска търговско-промишлена палата и Съвета на браншовите организации към БТПП.


21.04.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад