Назад

Икономически форум „ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ПРЕД БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА”

Годишни награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА’15”


На 17 февруари 2016 г. (сряда) ще се проведе Икономически форум на тема „Предизвикателствата пред българската икономика” и годишни награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА'15”, организирани от списание и клуб Business Lady.
 
Форумът и годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА'15” са организирани от списание и клуб Business Lady и са под патронажа на Томислав Дончев, заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика, както и с официалното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Висше училище по застраховане и финанси.
 
Домакин на целодневното събитие ще бъде София хотел Балкан (бившият хотел Шератон).
 
Форумът ще бъде целодневен и има за цел да изясни и даде насоки за предизвикателствата пред бизнеса у нас в две основни направления:
I. Инструменти и начини за финансиране. Успешно развитие на бизнеса
II. Иновации и добри практики (в различни бизнес сектори)
 
Икономическият форум ще открие г-н Божидар Лукарски, Министър на икономиката. Участие като гост-лектори ще вземат още: г-н Томислав Дончев, Вицепремиер на Р България; г-жа Даниела Везиева, Заместник-министър на икономиката; г-жа Зорница Русинова, Заместник-министър на труда и социалната политика; г-н Ираван Хира, Председател на Български форум на бизнес лидерите и генерален мениджър на HP Enterprise България; г-н Цветан Симеонов, Председател на БТПП; г-жа Мариета Захариева, Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на МСП; г-жа Ивелина Пенева, Главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“; гл. ас. д-р Радостин Вазов, Изпълнителен директор на ВУЗФ и други. 
 
Целта на наградите „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.
 
Наградите ще се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал, устойчиво развитие, иновативен мениджмънт, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, конкурентоспособност и иновации, успешен бизнес модел, корпоративна социална отговорност, добро пазарно позициониране и др. А подбраните категории тази година са ИНДУСТРИЯ, ПРОМИШЛЕНОСТ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ФИНАНСОВ СЕКТОР, МЕДИИ, ФАРМАЦИЯ, РИТЕЙЛ СЕКТОР, ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС, ИТ СЕКТОР.
 
Медийни партньори на форума и церемонията са: радио Витоша, радио Фокус, ИА Фокус, ИА Cross.bg, b2bmedia.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG и Хайлайф.
 
Ще присъстват над 150 официални лица, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. За доброто настроение на гостите, организаторите са предвидили разнообразни вокални и танцови изпълнения.
 
Подробна програма на форума и начин на регистрация можете да видите тук
 
За допълнителна информация: 
ilieva@bgbusiness.com, bstefanova@businesslady.eu
 

09.02.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад