Назад

Среща с изпълнителния директор на „Строителна механизация“ АД



Стефан Желязков, изпълнителнителен директор на „Строителна механизация“ АД и Цветан Симеонов – председател на БТПП проведоха среща, на която обсъдиха участието на дружеството в предстоящата бизнес делегация в Узбекистан в периода 24-26 февруари 2016 г., придружаваща Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството и Божидар Лукарски, министър на икономиката на Република България.
 
Обсъдени бяха предстоящите срещи за сектора, с потенциални фирми-партньори от Узбекистан, организирани от партньорската на Палатата организация в Узбекистан -  "Узинфоинвест",  агенция към Министерството на външноикономическите връзки, инвестициите и търговията на Узбекистан.
 
БТПП ще се опита да мултиплицира ефекта от посещението като организира и фирми от Узбекистанска търговско-промишлена палата, която е дългогодишен партньор с БТПП и е единствената работодателска организация член на Международната организация на работодателите.
 
„Строителна механизация“ ООД, гр. Казанлък е носител два пъти на най-престижната световна награда No-Dig Award на Международното общество за Безизкопни Технологии (ISTT). Тя се присъжда за постижения в безизкопните технологии.За първи път през 2011 г. наградата е връчена на фирма от Източна Европа от учредяването и през 1986 година. 
 

09.02.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад