Назад

Активизиране на дейността с Международната младежка камара





Председателят на Международната младежка камара (JCI) за 2015 г. Исмаил Хазендар разговаря с председателя на БТПП Цветан Симеонов. В срещата, проведена на 16 февруари, участва и Темелко Делчев, председател на организацията в България.
 
Предоставена бе информация за плануваните събития по повод отбелязването на 100-годишнината на Международната младежка камара. БТПП ще се включи в някои от основните инициативи. 
 
Дискутирани бяха области за сътрудничество от взаимен интерес и бе договорено по-тясно взаимодействие между БТПП и Международната младежка камара в страната, където организацията има представителства – Русе, Варна, Пловдив, Бургас. Очаква се тя да бъде представена скоро и във Велико Търново и Плевен.
 
На срещата бе обсъден световният проект на Международната младежка камара - TOYP-Ten Outstanding Young Persons („Десетте най-изявени млади личности”), както и проектът JCI Professional Trainings
Първият цели всяка година да се отличават млади личности със значителен принос за обществото в България и с изключителни заслуги в една от десет определени области. Целта на проект „JCI Professional Trainings” е организиране на професионални обучения, провеждани от доказани специалисти в конкретна област.
 

18.02.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад