Назад

„Арт Виза България” духна една свещичка









 
Интегрирана медиа и галерия „Арт Виза България” отпразнува първия си рожден ден с изложба „Дежа Вю” на художниците Галя Букова, Георги Петров и Благовест Зерлиев.
 
Много приятели, художници, артисти и представители на бизнеса, удостоиха екипа на медиата-галерия във вечерта на събитието със своето присъствие и пожелания да разширява обсега на инициативите си, както и броя на талантите, които показва. Събитието бе открито лично от председателя на Управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) -  г-н Цветан Симеонов.
 
Подкрепата на най-голямата работодателска организация за галерия „Арт Виза България” бе отразена в деня на събитието от телевизия България Он Еър и Хайлайф, а в аванс със статии от „Вестник за дома” и водещото ни списание за бизнес и туризъм B2Bmagazine. Медийна подкрепа Арт Виза получи и в лицето на програма „Христо Ботев” на БНР , на ТВ+ и на списание "Черно и бяло".
 
Специално за изложбата от Пловдив дойде собственичката на козметичния завод „Колагена” – Таня Роганска, представители на Алианц Холдинг, на МТСофт и PRinfo, представители на фирми вносители на автомобили, на сектора за недвижими имоти и от БТПП.
 
Събитието бе организирано със специалното съдействие и партньорство на един от най-добрите ресторанти у нас -  френският „Мезон Годе”.

12.11.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад