Назад

БТПП и Endeavor - партньорство на база класацията на БТПП – „ТОП 100“Представители на "Endeavor" България – глобална организация за предприемачество, проведоха разговор с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Обсъдени бяха възможности за сътрудничество в подкрепа на българските предприемачи. Налице са резултати от поредни срещи. 

"Endeavor" вече работи със „Софтгруп“, която оглавява класацията на БТПП за 100-те най-бързорастящи компании през 2014 г. Това е доказателство за доверието, което имат бизнес средите в обективността на класацията „ТОП 100 – водещи фирми в икономиката на България“.
 
*Мрежата на Endeavor е активна в 23 страни и помага на местни предприемачи да разрастват бизнесите си, така че да бъдат ключови фактори за дългосрочния икономически растеж на страните си, да създават нови работни места и иновации, както и да подкрепят новото поколение предприемачи. 
През лятото на 2015г. Endeavor отваря офис в България като трети в Европа и активно набира предприемачи, които искат да станат част от мрежата. 
Повече информация: http://www.endeavor.bg/
 

20.10.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад