Назад

Българо-полски делови форум ще се проведе през ноември в Шчечин



Българо-полски делови форум ще се проведе в периода 23-25 ноември 2015 г. в полския град Шчечин. Това съобщи  Ола Алсокар, вицепрезидент на Българо-полската търговско-промишлена камара по време на среща с председателя на БТПП Цветан Симеонов. Обсъдено бе сътрудничеството между двете организации и реализирането на съвместни инициативи за насърчаване на двустранните бизнес контакти. Констатирано бе, че като цяло стокообменът се характеризира с лек растеж през последните години и отрицателно салдо за България.

Идеята е форумът в Шчечин да допринесе за активизиране на взаимната търговия и за подобряване на съществуващата структура на стокообмена със стоки, имащи потенциал за реализация.

По предварителни разчети на организаторите цената (нощувки, трансфери, вечери и самолетен билети София-Берлин-София) възлиза на 435 EUR. Броят на местата е ограничен, записвания ще се приемат до 24 октомври.

В случай на интерес и повече подробности заинтересованите компании могат да се обръщат към Българо-полската търговско-промишлена камара:

  • Кремена Михайлова, тел.: 0889377070, имейл: mihajlova@bpcci.bg   или
  • Михал Беднарек, тел.: 0877400160, имейл: bednarek@bpcci.bg

Формуляр за участие ТУК


04.10.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад