Назад

Половинвековният юбилей на „Асарел-Медет” събра хиляди в Панагюрски колонииНад 7000 души изпълниха на 29 август поляната пред сцената на „Асарел-Медет” АД, пряк член на БТПП, в село Панагюрски колонии по повод Деня на миньора и 50-годишнината на компанията.  
Сред стотиците официални гости бяха депутати, министри, представители на местните власти,  работодателски и синдикални организации, академичните среди, духовенството, млади таланти от региона и известни изпълнители. БТПП бе представена от председателя на Палатата Цветан Симеонов, който използва случая и връчи на председателя на Надзорния съвет на "Асарел Медет" АД проф. Лъчезар Цоцорков  сертификат за направеното от него дарение в кампанията на Палатата за възстановяване на къщата на Иван Грозев в гр. Карлово.
 
В приветствието си председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет”АД проф. д-р Лъчезар Цоцорков подчерта, че предприятието има впечатляващ принос към местната, регионалната и националната икономика. 
 
Поздравителни писма за юбилея изпратиха президентът Росен Плевнелиев, министър-председателят Бойко Борисов и други държавници, посланици, кметове, делови партньори.
 

31.08.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад