Назад

БТПП стана официален партньор на Международния Форум за бизнес и туризъм 2015Българската Търговско-промишлена Палата стана официален партньор на "Международния форум за Бизнес и Туризъм", който ще се проведе на 12 септември 2015 г. в столичния хотел Радисън Блу. 
 
Форумът е иницииран от организаторите на Националните награди за значими постижения в бизнеса и на церемониите за луксозно строителство, архитектура и дизайн - ВИП Комюникейшън и ще се проведе с партньорството на БТПП, държавни институции, международни и браншови организации. Сред  участниците ще бъдат  дипломатически представители, предприемачи, представители на туристически области и медии. 
 
По време на форума ще бъдат организирани срещи и конференции по проблемите на бизнеса и туризма както в България, така и в международен план. Ще бъде насочено вниманието към широко международно сътрудничество в сферата на бизнеса и туризма. Ще бъдат представени новите проекти за развитието на бизнеса и туризма както на Балканите, така и на международно ниво.
 
В програмата на форума ще бъдат включени проекти за държавни инвестиции, мащабни частни инвестиции, ще бъдат представени успехите в секторите на бизнеса и туризма, международното сътрудничество в тези сфери. 
 
Събота - 12.09, 
14 ч.  - Брифинг с участниците и представители на държавната администрация, дипломатически корпус, бизнес и браншови организации. 
17 ч. с Конференция "Развитие на международния бизнес и туризъм. Успешно развитие на международни проекти и нови идеи за България, Балканите, Азия и Европа. Равносметка от Сезон Лято 2015 – „Туризъм в България и на Балканите". 
Гала-вечеря - 20 ч. с видео-презентация на фирмите, участници във форума. Тържествено връчване на сертификати за участие във Форума.
 
ТУРИЗМЪТ И ИНДУСТРИЯТА
Туризмът като интегрирана индустрия, която допринася за развитието на бизнеса във всичките му отрасли. Алтернативен туризъм, Здравен туризъм, Еко туризъм, Културен туризъм, Поклоннически туризъм и как те генерират доходи и заетост. Проекти за осъвременяване на понятията и дейностите, които да се отнесат и до Световната организация по туризъм и до Световния Съвет по туризъм. 
 
ИКОНОМИКА И КУЛТУРА
Икономически и културни връзки между балканските страни, свързани с общата им история. Туризмът като възможност за задълбочаване на развитието на разнородните сфери в бизнеса.
 
ОБРАЗОВАНИЕТО И РЕСУРСИТЕ
Ролята на образованието и осъвременяването на теоретичните познания на младите хора за развитието на международния бизнес и туризъм. Материални и човешки ресурси. 
 
МЕЖДУНАРОДНИ СТРАТЕГИИ
Международни стратегии, политики и планове за подобряване на бизнес климата и преодоляване на трудностите, възникващи в туризма заради световни проблеми и конфликти. Установяване на сътрудничество на международно ниво, както и икономическото развитие и културна интеграция чрез бизнес и туризъм.
Оценка на капацитет, възможности, плюсове и минуси, използване на чуждия опит. Международен обмен и пряко взаимодействие между представители на различните страни и организации. 
 
ВИЗИТЕ
Визовите бариери - плюсове и минуси за индивидуалното движение сред представители на бизнеса и туризма в Европа и на Балканите. Ограничават ли те интеграцията, растежа и развитието на бизнеса и туризма във всички сфери на икономиката? 
 
ТУРИЗМЪТ КАТО ИНДУСТРИЯ
Туризмът е не само сектор, но и индустрия. Политики и планове за туризъм, концепция за устойчиво развитие, трудности при изпълнението. Развитие на публичния сектор, частния сектор и неправителствените организации - в координация с институциите и администрацията.
 
НОВИ ТЕХНОЛОГИИ 
Представяне на нови технологии с цел насърчаване на използването им в отделните сфери. Интегриране на бизнеса и туризма, популяризиране и развитие в международен план. Институционализирането и администрацията като важни елементи в този процес.
 
Условия за участие: 
Форумът ще даде възможност на представителите на бизнеса и туризма да презентират своите реализирани и предстоящи проекти. Да обменят опит и контакти с чужди инвеститори, които ще присъстват на конференцията. 
Пакетната цена 300 лв. на човек включва:
Участие в брифинга и конференцията – 12.09.2015
Куверт за официалната вечеря и сертификат за участие – 12.09 
(Допълнително заплащане на презентация на бранд/ компания в рамките на 10 мин. – 350 лв. с ДДС)
Банкова сметка за превод на таксата за участие:
Райфайзен Банк BIC RZBBBGSF
IBAN BG04RZBB91551003782190
ВИП Комюникейшън ООД
При записвания  до 1 септември  2015  20 % отстъпка – 240 лв.
 
За повече информация: 
VIP COMMUNICATION Agency
 providing full services in the sphere of 
 advertising, pr, marketing and event management. 
 A leading company, operating on the Bulgarian market since 2005. 
+ 359 882 03 66 84, + 359 898 408 217
vipproperty.awards@gmail.com  http://www.vipcompr.com 
 

24.08.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад