Назад

"Доверете се на българското" - първо изложение в РусеБългарска търговско-промишлена палата, съвместно с Русенска търговско-индустриална камара и Община Русе, организира търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”, което ще се проведе от 7 до 12 септември 2015 г. на площад Света Троица в Русе.
 
Участие в изложението ще вземат производители, търговци, предприемачи, водещи български фирми, които предлагат различни български продукти в следните области:храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, детски артикули, стоки за бита и други.
 
За да се постигне добро и престижно представяне на българската продукция, подбора на фирмите за участие ще бъде прецизиран. Всяка фирма, попълнила заявка-договор ще подпише и Декларация, гарантираща, че изложените артикули се произвеждат в България. Документът ще бъде предоставен в последствие от организатора само на зяавилите фирми.
 
Търговското изложение „Доверете се на българското”:
- Събира на едно място само български производители и търговци
- Участието в изложбата дава възможност за подробно представяне на фирмата и експертна презентация на продуктите
- Предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.
 
При интерес и желание да се включите в предстоящата инициатива e необходимо да разгледате, попълните и изпратите, на посочените по-долу координати, регистрационнияформуляр-проекто договор, където ще намерите подробно описание на условията, таксите и изискванията за участие.
 
Краен срок за регистрация 28 август 2015 г.
 
За допълнителни запитвания и информация може да се свържете с:
БЪЛГАРСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА - ЦПОПКФО ЕООД
Отдел "Панаири и изложби"
1058 София, ул. Искър 9
тел.: (02) 989 72 40; 8117519; 428
факс: (02) 981 66 26
E-mail: fairs13@bcci.bg , Уеб: http://www.bcci.bg/bulgarian/fairs/

 


13.08.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад