Назад

Бизнес мисия в Палермо



Enterprise Europe Network към БТПП информира, че в периода 12-15 юли 2015г. в Палермо, Италия ще се проведе бизнес мисия.
 
Събитието е организирано от Enterprise Europe Network – най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса, съвместно с местните власти в Сицилия.
 
Целта на събитието е представяне на висококачествени сицилиански продукти пред международни компании и създаване на нови бизнес партньорства. Гостуващите фирми ще се запознаят с местното производство, ще обменят опит и контакти с италиански фирми и ще обсъдят потенциални възможности за бизнес партньорство. В рамките на мероприятието ще бъдат организирани бизнес срещи с местни производители от следните сектори:
Земеделски хранителни продукти
Органични храни
Туризъм
Мода и дизайн (включително бижута и аксесоари)
Занаятчийство
 
60 чуждестранни фирми (потенциални купувачи или фирми, интересуващи се от намиране на партньор за съвместна дейност) ще бъдат официални гости на местното правителство в Сицилия, което ще покрие следните разходи за път и настаняване на гостуващите фирми:
 
Полет до Сицилия за един представител от фирма (разходите за втори участник от същата фирма са за негова сметка)
Трансфер от летището 
3 нощувки в хотел 
Обяд за добре дошли и консумация по време на работната част 
Асистиране по време на бизнес срещите 
 
Тъй като местата са ограничени, Ви молим да заявите Вашия интерес възможно най-скоро!
Краен срок за регистрация - 03.07.2015г.
Необходимо е изтеглите приложения формуляр за кандидатстване и да го изпратите попълнен на английски език на: a.popova@bcci.bg
 
Отбележете, че е необходимо предварително одобрение от страна на организаторите в Италия, като след получаването на потвърждение от тяхна страна, Вашата регистрация ще се счита за успешна. В случай на одобрение участниците в мероприятието трябва да заплатят организационна такса от 150 лв. (с ДДС). Преките членове на БТПП с „разширен пакет” не дължат организационна такса.
 
За достъп до събитието:  https://www.b2match.eu/sicily4expo-palermo
 
За повече информация: Европейски информационен и иновационен център към БТПП, Аглика Попова, Tел.: 02/ 8117 505, Е-mail: a.popova@bcci.bg
 

23.06.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад