Назад

Завърши курс за обучение на млади юристи по въпросите на арбитражаПредседателят на Арбитражния съд при БТПП доц. д-р Кристиан Таков връчи на 40 млади юристи сертификати за успешно завършен 3-месечен курс на обучение по въпросите на арбитража, който ежегодно се организира от Арбитражния съд при БТПП.

По този начин Палатата спомага за професионалното изграждане на младите юристи. Настоящият курс се проведе за 9-та поредна година поради засиления интерес към тематиката.

Курсът включи 12 модула по три часа, с теоретико-практическа насоченост.

Лектори в обучението бяха изявени висококвалифицирани арбитри с богат професионален опит и практика, съчетани с дългогодишна преподавателска дейност в юридическите факултети в страната - проф. д-р Силви Чернев – почетен председател на Арбитражния съд при БТПП, Ружа Иванова и Александър Кацарски – заместник-председатели на Арбитражния съд, Венцислава Желязкова – арбитър в Арбитражния съд при БТПП.

Курсистите изразиха своята благодарност за предадените им полезни знания по тази сложна и специфична материя, които ще им служат в бъдещата им реализация.


19.06.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад